groosman-headerimage-onderhoud-en-reparatie
Dienst

Onderhoud & reparatie

Groosman Bedrijfswagens heeft een groep goed opgeleide monteurs die uw voertuig volgens fabrikant voorschrift kunnen repareren en onderhouden. Ze hebben elk hun expertise en kunnen hierdoor een hoge kwaliteit leveren.

Specialisatie

Trucks

Onderhoud, reparaties, diagnoses en advies. Ons complete service-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. 50 jaar ervaring en vakkundige medewerkers met moderne apparatuur zorgen we ervoor dat uw trucks zorgeloos blijven rijden.
Wat het merk van uw truck ook is, wij hebben de kennis en het vakmanschap voor reparatie en onderhoud in huis. Onze werkplaatsprocessen zijn volledig gedigitaliseerd, waardoor onze monteurs snel, efficiënt en foutloos werken. Dankzij moderne rapportages in de vorm van foto’s of video’s weet u altijd waar u aan toe bent om uw voertuigen in optimale conditie te houden.

groosman-mercedes-benz-trucks-onderhoud-2
Specialisatie

Vans

Onderhoud, reparaties, diagnoses en advies. Ons complete service-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. 50 jaar ervaring en vakkundige medewerkers met moderne Onderhoud, reparaties, diagnoses en advies. Ons complete service-aanbod biedt de beste garanties op een zorgeloze bedrijfsvoering. 50 jaar ervaring en vakkundige medewerkers met moderne

groosman-mercedes-benz-vans-onderhoud
Specialisatie

Getrokken materieel

Hoewel we ook kleine onderhouds-, reparatie- en keuringsdiensten voor trailers en aanhangwagens aanbieden, ligt onze primaire focus op het verstrekken van uitgebreide services voor bedrijfswagens. We streven ernaar om de specifieke behoeften van bedrijfsvoertuigen te vervullen door hoogwaardige diensten en oplossingen aan te bieden die voldoen aan professionele normen.

groosman-onderhoud-specialisatie-getrokken-materieel

Groosman Bedrijfswagens B.V. 2024 | Website door Addmark