groosman-headerimage-mercedes-benz-service
Officieel Aftersales dealer

Mercedes-Benz Service

Groosman bedrijfswagens is officieel Mercedes-Benz Trucks aftersales dealer. We zijn trots dit zeer gerenommeerde merk te mogen vertegenwoordigen.

Historie

Mercedes-Benz trucks

Mercedes-Benz zijn historie gaat tot terug tot begin deze eeuw. Ze zijn de trendzetters in de automobiel industrie en lopen hierdoor ver vooruit op de concurrenten.

Door hun innovatieve vooruitblik produceren ze nu al de trucks van de toekomst, waarna vele concurrenten deze ingezette trends volgen. Mercedes-Benz is het meeste bekende automerk van de wereld en deze reputatie is te danken aan hun steeds hoge aandacht voor de kwaliteit van het product.

Niet alleen de voertuigen, maar ook al de geleverde diensten moeten voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen. Hierdoor kan de klant op alle fronten genieten van zijn Mercedes-Benz.

groosman-historie-mercedes-benz-trucks
Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Service om uw vrachtwagen te laten rijden.

Voor het rendement van uw vrachtwagen zijn klein en groot onderhoud van groot belang. Met efficiënte processen, gekwalificeerde medewerkers en originele onderdelen op standaardniveau stellen wij alles in het werk om uw vrachtwagen zo veel mogelijk te laten zijn waar deze geld
Door efficiënte oplossingen als Mercedes-Benz ServiceContracts of Mercedes-Benz Uptime nemen we u talloze problemen uit handen en lossen we deze professioneel voor u op. Zo kunt u zich volledig
Elk onderhoud wordt verricht volgens de specificaties van de fabrikant met originele onderdelen uit het Mercedes-Benz assortiment. Zo blijft uw Mercedes-Benz altijd een Mercedes-Benz, is deze altijd geheel bedrijfsgereed en blijft de waarde behouden.

groosman-image-mercedes-benz-service-specialisatie
Mercedes-Benz Service

Onze oplossingen

Onderhoud & reparatie

Groosman Bedrijfswagens heeft een groep goed opgeleide monteurs die uw voertuig volgens fabrikant voorschrift kunnen repareren en onderhouden.
Ze hebben elk hun expertise en kunnen hierdoor een hoge kwaliteit leveren.

Service 24

Groosman Bedrijfswagens beschikt over een eigen 24/24 dienst die u dag en nacht kunt bereiken. De service monteurs kunnen op weg met een volledig ingerichte servicewagen die van alle gereedschappen en diverse onderdelen is voorzien.

Altijd bereikbaar

Op het telefoonnummer 00800 3 777 7777 of 020 721 909 8 zijn wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar in heel Europa voor u bereikbaar. Een Mercedes-Benz servicemonteur helpt u en zorgt er in veel gevallen voor dat uw voertuig direct op de pechlocatie wordt gerepareerd, zodat u direct verder kunt.

Fleetboard

Uw onderneming is uniek en moet dagelijks verschillende uitdagingen de baas worden. Het Mercedes-Benz Truck app portaal biedt u op maat gemaakte oplossingen voor de meest uiteenlopende eisen. Digitaliseer uw wagenpark voor een geoptimaliseerde werkdag en haal alles uit uw efficiëntiepotentiëlen.

Uptime

Uptime is de verbinding tussen uw truck, uw transportbedrijf en Mercedes-Benz dealer.

Mercedes-Benz Uptime verhoogt de beschikbaarheid van het voertuig. Diagnosticeert continu de status van het voertuig en geeft concrete adviezen over hoe te handelen. Werkplaatsbezoeken worden tijdig inplanbaar.

Mercedes-Benz parts

Kwalteit boven kwantiteit

Originele onderdelen van Mercedes-Benz worden gekenmerkt door een zeer goed waard behoud, de hoogste kwaliteit, een lange levensduur en een uitstekende verkrijgbaarheid. Mercedes-Benz onderdelen zijn het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring in de voertuig- en onderdelenbouw.
 Mercedes-Benz originele accessoires brengen net even iets meer op het gebied van comfort, uiterlijk en veiligheid.
 Passend bij de leeftijd en het gebruik van uw vrachtwagen zijn er ook bij de dagwaarde passende oplossingen beschikbaar.

groosman-mederwerker-onderdelen
Nieuws

Actualiteiten over Groosman Bedrijfswagens

Het belang van keuringen voor jouw bedrijfswagens

Bij Groosman Bedrijfswagens weten we hoe belangrijk het is om […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagen is Beste Service 24H vestiging 2023!

Groosman Bedrijfswagens heeft een eervolle erkenning ontvangen als de beste […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagens Lanceert Nieuwe Website

Groosman Bedrijfswagens, Mercedes-Benz aftersales dealer en beste Service 24 vestiging, […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagens B.V. 2024 | Website door Addmark