Nieuws

Het belang van keuringen voor jouw bedrijfswagens

Bij Groosman Bedrijfswagens weten we hoe belangrijk het is om je wagenpark in topconditie te houden. Regelmatige keuringen zijn cruciaal voor de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van voertuigen.

Hier zijn enkele redenen waarom keuringen essentieel zijn:

Veiligheid

De veiligheid van jouw chauffeurs en andere weggebruikers staat voorop. Regelmatige keuringen helpen om problemen met remmen, banden, verlichting en andere vitale onderdelen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen.

Wettelijke verplichtingen

Bedrijfswagens moeten voldoen aan strikte wet- en regelgeving, zoals de jaarlijkse Algemene Periodieke Keuring (APK). Het niet naleven van deze verplichtingen kan leiden tot boetes en stillegging van jouw voertuigen. Wij zorgen ervoor dat jouw wagens altijd voldoen aan de wettelijke eisen.

Kostenbesparing

Preventief onderhoud kan op de lange termijn veel geld besparen. Door kleine problemen vroegtijdig aan te pakken, voorkom je dure reparaties en onverwachte stilstand. Goed onderhouden voertuigen gaan langer mee en verbruiken minder brandstof.

Betrouwbaarheid

Betrouwbare voertuigen zijn essentieel voor een soepel lopende bedrijfsvoering. Regelmatige keuringen minimaliseren de kans op pech en zorgen ervoor dat jouw wagens altijd klaar zijn voor gebruik.

Bij Groosman Bedrijfswagens bieden we uitgebreide keuringen en onderhoudsdiensten om jouw wagenpark in optimale staat te houden. Neem contact met ons op via ons contactformulier voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen.

Nieuws

Actualiteiten over Groosman Bedrijfswagens

Het belang van keuringen voor jouw bedrijfswagens

Bij Groosman Bedrijfswagens weten we hoe belangrijk het is om […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagen is Beste Service 24H vestiging 2023!

Groosman Bedrijfswagens heeft een eervolle erkenning ontvangen als de beste […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagens Lanceert Nieuwe Website

Groosman Bedrijfswagens, Mercedes-Benz aftersales dealer en beste Service 24 vestiging, […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagens B.V. 2024 | Website door Addmark