Nieuws

Groosman Bedrijfswagens Lanceert Nieuwe Website

Groosman Bedrijfswagens, Mercedes-Benz aftersales dealer en beste Service 24 vestiging, heeft een nieuwe website! Deze is in samenwerking met Addmark ontworpen en ontwikkeld.

De website is volledig responsive, waardoor deze uitstekend functioneert op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit zorgt voor een naadloze gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat bezoekers gebruiken.

Het gebruik van persoonlijk beeldmateriaal maakt de website echt eigen. De foto’s tonen diverse bedrijfswagens en personeelsleden in actie, wat bijdraagt aan een authentieke en aantrekkelijke visuele presentatie. Dit persoonlijke tintje helpt om een sterkere verbinding met potentiële klanten te creëren.

Bovendien voldoet de website aan alle moderne eisen van webontwikkeling, waaronder snelheid, beveiliging en zoekmachineoptimalisatie. “Door te voldoen aan deze technische eisen kunnen we beter concurreren in onze branche en onze zichtbaarheid in zoekmachines verbeteren”.

De nieuwe website is nu live en toegankelijk voor zowel bestaande klanten als nieuwe bezoekers die op zoek zijn naar kwalitatieve bedrijfswagens en uitstekende service of onderhoud.

Nieuws

Actualiteiten over Groosman Bedrijfswagens

Het belang van keuringen voor jouw bedrijfswagens

Bij Groosman Bedrijfswagens weten we hoe belangrijk het is om […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagen is Beste Service 24H vestiging 2023!

Groosman Bedrijfswagens heeft een eervolle erkenning ontvangen als de beste […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagens Lanceert Nieuwe Website

Groosman Bedrijfswagens, Mercedes-Benz aftersales dealer en beste Service 24 vestiging, […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagens B.V. 2024 | Website door Addmark