Nieuws

Groosman Bedrijfswagen is Beste Service 24H vestiging 2023!

Groosman Bedrijfswagens heeft een eervolle erkenning ontvangen als de beste 24-uurs servicevestiging van Nederland! Deze prestigieuze titel is een bevestiging van onze toewijding aan uitmuntendheid in klantenservice en onze inzet om altijd klaar te staan voor onze klanten, ongeacht het tijdstip van de dag. Als erkende leider in de branche zijn we er trots op dat we deze onderscheiding hebben ontvangen, wat ons motiveert om ons streven naar service van topkwaliteit voort te zetten.

Onze toewijding aan klanttevredenheid is de kern van alles wat we doen. Van onze hooggekwalificeerde service monteurs tot onze uitgebreide voorraad aan reserveonderdelen, elk aspect van onze bedrijfsvoering is gericht op het leveren van een ongeëvenaarde service-ervaring. Onze 24-uurs dienst staat altijd paraat om onze klanten te ondersteunen, ongeacht de omstandigheden. Of het nu gaat om pechhulp onderweg of gepland onderhoud buiten de reguliere werktijden, wij zijn er om te helpen.

Wat deze erkenning extra bijzonder maakt, is dat het een weerspiegeling is van de waardering van onze klanten. Het is hun vertrouwen en loyaliteit die ons in staat stellen om deze prestaties te bereiken. Daarom zien we deze titel niet alleen als een erkenning van onze inspanningen, maar ook als een belofte aan onze klanten om onze normen van excellentie te handhaven en te blijven streven naar verbetering.

Als Beste Service 24H vestiging van Nederland zijn we vastbesloten om onze positie als marktleider te behouden en onze klanten de best mogelijke service te blijven bieden. We willen hen bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen, en beloven om altijd te blijven streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Nieuws

Actualiteiten over Groosman Bedrijfswagens

Het belang van keuringen voor jouw bedrijfswagens

Bij Groosman Bedrijfswagens weten we hoe belangrijk het is om […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagen is Beste Service 24H vestiging 2023!

Groosman Bedrijfswagens heeft een eervolle erkenning ontvangen als de beste […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagens Lanceert Nieuwe Website

Groosman Bedrijfswagens, Mercedes-Benz aftersales dealer en beste Service 24 vestiging, […]

Lees meer

Groosman Bedrijfswagens B.V. 2024 | Website door Addmark